Ομοιοπαθητικά

Φάρμακα

Η κατάρτισή μας, η πείρα μας και τα μηχανήματα που διαθέτουμε μας επιτρέπουν να παρασκευάζουμε όλες τις μορφές ομοιοπαθητικών φαρμάκων (κάψουλες, granules, globules, διαλύματα LM, κρέμες, υπόθετα, κολλύρια, κλπ) σύμφωνα με την Γερμανική Φαρμακοποιία και σε συνθήκες clean room όπως περιγράφονται στην παράγραφο “το εργαστήριο μας”. Οι παραπάνω προδιαγραφές εξασφαλίζουν υψηλή καθαρότητα και ποιότητα των τελικών προϊόντων.  Συσκευάζονται σε σκουρόχρωμους γυάλινους περιέκτες με πώματα ασφαλείας και τελικά σε χάρτινα σακουλάκια με επικάλυψη αλουμινίου, ώστε να παραδίδονται στον καταναλωτή με τη μέγιστη δυνατή προστασία και να προσφέρουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα στην ομοιοπαθητική του θεραπεία.
Ομοιοπαθητικά
φαρμακεία
πρώτων βοηθειών

Τα ομοιοπαθητικά φαρμακεία πρώτων βοηθειών είναι κατασκευασμένα στην Ευρωπαϊκή Ένωση από υλικά υψηλών προδιαγραφών, κατάλληλα για την αποθήκευση φαρμάκων. Πρόκειται για αυθεντικά δέρματα ή δερματίνη πολύ καλής ποιότητας με βαφές φιλικές προς το περιβάλλον, χωρίς τοξικά PCP ή AZO.
Αποτελούνται από 12, 24, 30, 64 ή και παραπάνω φάρμακα σε μορφή granules σορβιτόλης-λακτόζης φαρμακευτικής καθαρότητας. Οι περιέκτες είναι σκουρόχρωμα γυάλινα φιαλίδια και τα καπάκια τους εξυπηρετούν στην εύκολη λήψη των φαρμάκων χωρίς να έρθουν σε επαφή με τα χέρια. Τοποθετούνται κάτω από τη γλώσσα και περνούν γρήγορα στη γενική κυκλοφορία παρακάμπτοντας τη γαστρεντερική οδό. Έτσι μπορεί κανείς να πάρει το φάρμακό του ανά πάσα στιγμή μέσα στην ημέρα, ανεξάρτητα αν είναι νηστικός ή όχι.
Κάθε φιαλίδιο περίεχει 18 granules, 3 από τα οποία αντιστοιχούν σε 1 κάψουλα, δηλαδή 6 δόσεις, ώστε να μπορεί να γίνει επανάληψη της δόσης όπου αυτό είναι απαραίτητο. Φυσικά υπάρχει η δυνατότητα αναπλήρωσης του κάθε φιαλιδίου ξεχωριστά.
Τα φαρμακεία επειγόντων περιστατικών συνοδεύονται από θήκες, κατασκευασμένες επίσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση από ειδικό υλικό της NASA, που προστατεύουν τα ομοιοπαθητικά φάρμακα από όλο σχεδόν το φάσμα της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Καθημερινά είμαστε εκτεθειμένοι σε όλο και περισσότερα διαφορετικά είδη ακτινοβολίας. Η συνεχής επέκταση του δικτύου κινητής τηλεφωνίας καθώς και οι διάφορες συσκευές για την βελτίωση της πρόσβασης σε αυτό, οι συσκευές ελέγχου των αποσκευών στα αεροδρόμια και οι αντικλεπτικοί μηχανισμοί των καταστημάτων είναι μερικές από τις σημαντικότερες πηγές ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Με τις θήκες αυτές, μπορεί κανείς να έχει εύκολα μαζί του το ομοιοπαθητικό του φαρμακείο όταν ταξιδεύει ή ακόμα και στο σπίτι, προστατευμένο από όλες τις ακτινοβολίες ηλεκτρομαγνητικής φύσεως, διατηρώντας έτσι το μέγιστο θεραπευτικό αποτέλεσμα στην ομοιοπαθητική του θεραπεία.
Τα ομοιοπαθητικά φαρμακεία παρασκευάζονται στο εργαστήριο του φαρμακείου μας υπό συνθήκες clean room και με υλικά άριστων προδιαγραφών.

Από το φαρμακείο μας επίσης διατίθενται 2 σετ 14 ομοιοπαθητικών φαρμάκων:

Σετ ομοιοπαθητικών φαρμάκων για τον τοκετό και τη λοχεία

Aconitum 200ch, Sulfur 200ch, Ant. Tartaricum 200ch, Arnica 200ch, Cantharis 200ch, Caulophilum 1M, Cimicifuga 1M, Kali Phosphoricum 200ch, Pulsatilla 200ch, Viburnum 200ch, Viscum album 200ch, Phosphorus 1M, Chamomilla 1M, Mercury 1M

Σετ ομοιπαθητικών φαρμάκων πρώτων βοηθειών για το σπίτι ή το ταξίδι

Aconitum 1M, Allium cepa 1M, Apis 1M, Arnica 1M, Arsenicum 1M, Belladonna 1M, Bryonia 1M, Cantharis 1M, Carbo vegetabilis 1M, Hepar 1M, Lachesis 1M, Mercury 1M, Phosphorus 1M, Urtica urens 1M